Back to All Events

Hvor stor handlefrihet har du dersom alle som jobber hos deg egentlig skal være faste ansatte?

  • Simonsen Vogt Wiig Trondheim 17B Brattørkaia Trondheim, Trøndelag, 7010 Norway (map)

Advokatfirma Simonsen Vogt Wiig Trondheim deler i dette frokostseminaret et meget aktuelt tema for våre teknologibaserte vekstselskaper.

Når hovedregelen er at alle som arbeider i virksomheten skal være fast ansatt i hele stillinger – hvor stor handlefrihet har du egentlig?

I teknologi- og vekstselskaper ønsker man ofte fleksibilitet, og dette tilsier bruk av prosjektstillinger, midlertidig ansatte, innleie eller avtaler med selvstendige oppdragstakere.

Dette er et område med komplekse rettsregler – og der det ila 2022/2023 har kommet og kommer nye innskjerpinger.

Tema for denne jussfrokosten, er å belyse hva som er status og nye regler – og hvilken handlefrihet virksomheten egentlig har til å organisere deler av arbeidskraften på denne måten?


Simonsen Vogt Wiig Trondheim er partner til UT Prosjektet med et ønske om å bidra til at flere teknologibaserte selskaper i regionen tar ut sitt potensiale for vekst og utvikling

Vi fortsetter vår serie med juridiske frokostseminarer sammen UT Prosjektet, som setter fokus på problemstillinger som har høy relevans for teknologibaserte vekstselskaper og selskapenes forutsetninger for vekst. Seminarene vil ha en praktisk/casebasert tilnærming, og vi vil belyse risikofaktorer og mulighetsrom. Seminarene legges også opp med ønske om erfaringsutveksling og diskusjon gjennom bruk av case og aktiv deltakelse fra deg som deltaker. 

Alle frokostseminarene varer fra kl. 08-10 (med frokost 08-08.30) og vil avholdes hos Simonsen Vogt Wiig Trondheim på Brattørkaia 17B.

Dersom du har forslag til tema som er av interesse, så kan du sende et tips til Siri M. Rønning på e-post smr@svw.no eller slå på tråden for en nærmere prat på 982 47 975.